Företagsprofil

Entreprenad / Avvattningspumpar

Tsurumi:s dränkbara pumpar är byggda för tunga applikationer på byggarbetsplatser, gruvdrift, tunnel, betongindustri, uthyrning eller där du behöver en pump för pålitlig drift under tuffa förhållanden.

Uppdrag

Som den ledande tillverkaren av dränkbara pumpar finns Tsurumi över hela världen. Vi designar och tillverkar högkvalitativa produkter för tuffa förhållanden i olika avvattningsapplikationer inklusive gruvdrift, tunnel, konstruktion och industri. Vi tillhandahåller den bästa servicen i klassen för våra kunder med underhållsvänliga produkter som minskar kostnaderna för användarna.

Vision

På Tsurumi Europe är vår vision att entusiasmera alla pumpproffs och dotterbolag genom vår tillförlitlighet under alla tuffa förhållanden. Som en pålitlig partner kommer vi aldrig att sluta tillhandahålla innovativa lösningar för våra kunders behov samtidigt som vi utforskar nya applikationer och marknader.

Produktionsanläggningar

Kyoto, Japan:

Designad för ökad produktivitet genom helt integrerade strömlinjeformade produktionssystem, har Tsurumis fabrik i Kyoto (Japan) en produktionskapacitet på hela 1 miljon pumpar per år.

Storskaliga moderna FoU-anläggningar erbjuder optimala förutsättningar för att experimentera och testa även superstora pumpar och för att utveckla nya produkter för att utöka pumparnas möjligheter och tillämpningar.


Yonago, Japan:

Yonago Plant tillverkar pumpar för vattenförsörjning, avloppssystem och jordbruksbevattning för att stödja samhällets grundläggande infrastruktur. Denna fabrik producerar även kondensatorvakuumpumpar för energianläggningar som värmekraftverk, kärnkraftverk och geotermiska kraftverk. Vi tillverkar även vätskevakuumpumpar avsedda för användning inom den petrokemiska industrin, där de används för avgasning, destillation och liknande ändamål inom industriområdet. Vårt sortiment inkluderar också vätskeringskompressorer som används för att pumpa olika gaser. På senare tid har vi expanderat vår produktlinje för att omfatta produkter för biobränslerening, vilket bidrar till att minska miljöföroreningar.


Taoyuan, Taiwan:

Vår fabrik i Taiwan byggdes som den första utländska fabriken i Tsurumi 1997, i november 2012 startade produktionen vid den nya fabriken efter att ha flyttat till Pingzhen Dist, Taoyuan City.

Med en total golvyta på 4 600 kvadratmeter belägen på en tomt på 6 620 kvadratmeter, tillverkar fabriken i Taiwan små dränkbara pumpar.

Solpanelerna är installerade på taket, med sikte på en grön tillväxt.


Shanghai, Kina:

Shanghai Plant grundades 2002 och har kapacitet för produktion av dränkbara pumpar och dränkbara motorer.


Ho Chi Minh City, Vietnam:

Vietnam-fabriken är Tsurumis senaste fabrik som etablerades 2018 för att stödja marknaderna i Sydostasien med kortare leveranskedja.

Våra fabriker är ISO9001 och ISO14001 certifierade